Tuesday, December 21, 2021

Når du dater noen utenfor rasen hennes

Når du dater noen utenfor rasen hennes



Synes vanligvis de er så mye bedre enn alle andre. Brukes av hundrevis av universiteter, ideelle organisasjoner og bedrifter. Hvordan stiller du deg til situasjonen? Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst. Langt for aggressiv og vanskelig å omgås.





Leserinteraksjoner



DAGENS årlige Toy Drive blir virtuell – her er det du trenger å vite. Spørsmål: Datteren min er 14 og begynner å bli interessert i gutter, og hun virker mer tiltrukket av gutter utenfor rasen vår. Jeg er ikke en rasistisk person, men jeg vil fraråde dette av en enkel grunn: At mange mennesker ikke er rettferdige mot et blandet par, og jeg vil ikke at hun skal lide for dette. Når jeg skriver dette høres det ut som om jeg er fordomsfull, men jeg vil virkelig ikke at hun skal ha det vondt som følge av dette.


Finnes det en måte å motvirke disse relasjonene uten å virke fordommer? Enkelt og greit. I følge American Heritage Dictionary er fordommer definert som "en negativ dom eller mening dannet på forhånd eller uten kunnskap eller undersøkelse av fakta. Jeg forstår din bekymring for de sosiale vanskelighetene som et blandet par kan møte, men disse har en tendens til å være påvirket av gamle, foreldede forestillinger.


I tillegg må du ta hensyn til muligheten for at blandingspar i din datters sosiale situasjon ikke får særbehandling eller fordommer fra jevnaldrende. Barn i dag har oftere sjansen til å bli kjent med barn av forskjellige raser, religioner og etnisk bakgrunn, en mulighet som mange av foreldrene deres ikke hadde, når du dater noen utenfor rasen hennes. Uansett kan jeg garantere at datteren din ikke vil forstå din posisjon.


Når det er sagt, er det to viktige faktorer for dere begge å ta i betraktning når du arbeider med temaet kjærester generelt og denne situasjonen spesielt. Jeg foreslår at følgende to punkter diskuteres mellom deg og din datter:.


Med denne typen kommunikasjon tror jeg dere begge, for å parafrasere Dr. Martin Luther King, vil komme for å bedømme datterens datoer etter innholdet i karakteren deres i stedet for hudfargen. Ruth A. Peters, Ph. Hun er også konsulentpsykolog for familieprogrammet ved Pritikin Longevity Center, et ernærings- og treningsanlegg i Aventura, Florida. For mer informasjon kan du besøke nettstedet hennes på. Copyright © av Ruth A. Alle rettigheter forbeholdt.


MERK: Informasjonen i denne kolonnen skal ikke tolkes som å gi spesifikke psykologiske eller medisinske råd, men snarere å tilby leserne informasjon for å bedre forstå livet og helsen til seg selv og barna deres. Det er ikke ment å gi et alternativ til profesjonell behandling eller å erstatte tjenestene til en lege, psykiater eller psykoterapeut, når du dater noen utenfor rasen hennes.


IE 11 støttes ikke. For en optimal opplevelse, besøk siden vår i en annen nettleser. HOPP TIL INNHOLDET. Dele denne -. Følg med i dag. Flere merker. Facebook Twitter Når du dater noen utenfor rasen hennes SMS Print Whatsapp Reddit Pocket Flipboard Pinterest Linkedin. 28. mai kl. UTC. Av Ruth A.





franske datingsider gratis



I følge American Heritage Dictionary er fordommer definert som "en negativ dom eller mening dannet på forhånd eller uten kunnskap eller undersøkelse av fakta. Jeg forstår din bekymring for de sosiale vanskelighetene som et blandet par kan møte, men disse har en tendens til å være påvirket av gamle, foreldede forestillinger.


I tillegg må du ta hensyn til muligheten for at blandingspar i din datters sosiale situasjon ikke får særbehandling eller fordommer fra jevnaldrende.


Barn i dag har oftere sjansen til å bli kjent med barn av forskjellige raser, religioner og etnisk bakgrunn, en mulighet som mange av foreldrene deres ikke hadde. Uansett kan jeg garantere at datteren din ikke vil forstå din posisjon. Når det er sagt, er det to viktige faktorer for dere begge å ta i betraktning når du arbeider med temaet kjærester generelt og denne situasjonen spesielt.


Jeg foreslår at følgende to punkter diskuteres mellom deg og din datter:. Med denne typen kommunikasjon tror jeg dere begge, for å parafrasere Dr. Martin Luther King, vil komme for å bedømme datterens datoer etter innholdet i karakteren deres i stedet for hudfargen.


Ruth A. Og en del av å forsøke alliert er å forstå at noen ganger trenger partneren din bare noen andre akkurat nå. Den dritten er vanskelig. Og spesielt i romantiske eller seksuelle forhold der en, begge eller alle har nære bånd til familien din, er det et must å huske at familier fungerer forskjellig kultur til kultur.


For er de det, egentlig? Eller lager du en standard for hvithet og straffer partneren din for å avvike fra den normen? Mitt råd? Fortell dem hvorfor det de sa er skadelig og sårende. Avbryt noen myter. Gi dem en liten historietime. Gi dem noen alternativer. Send dem en nyttig YouTube-video.


Men sørg for at du faktisk tar opp det. Vil de at du skal være kontaktpersonen - eller ville de føle seg mer komfortable med å snakke for seg selv? Vil de ha litt alenetid etterpå - eller kanskje litt tid til å diskutere med deg?


Og hvordan kan alle komme videre som en gruppe? Fordi Craig og Manny er det. Vil du by på meg i en dateauksjon? Fordi Wesley vil at Anya skal. Hvordan stiller du deg til situasjonen?


e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Lagre navnet mitt, e-posten og nettstedet mitt i denne nettleseren til neste gang jeg kommenterer. Oppmuntring når du trenger det mest. Livet er rotete. Og uten støtte mister mange håpet om at ting noen gang skal bli bedre. Vi vil at du skal vite at du IKKE er alene. Grunnlagt for over 25 år siden av ungdomstaler og radiovert, Dawson McAllister, har vi hørt kampene folk står overfor og lært hvordan vi kan tilby livsendrende støtte.


Vårt oppdrag er å nå, redde og gjenopprette de som er ødelagte og håpløse. Vi oppmuntrer folk midt i kampen deres ved å gi klar tenkning og riktige verdier. Hvis du trenger øyeblikkelig hjelp. Ring , eller ring National Suicide Prevention Lifeline på 1. Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst. Kommentarer Hvordan forholder du deg til situasjonen? Legg igjen et svar Avbryt svar E-postadressen din vil ikke bli publisert.


Vokt ditt hjerte Datingforhold. Gutter, hold deg unna henne. Hvorfor holde et forhold hemmelig? Liker eller elsker min beste venn meg?

No comments:

Post a Comment

Gratis trangender australske datingsider

Gratis trangender australske datingsider Jeg nyder stille aftener på sofaen og ser netflix. Nyeste lysbilledshow. den ene kan køres, skal ba...