Tuesday, December 21, 2021

Hur man produkt speed dating

Hur man produkt speed dating



De flesta bra evenemang kommer att ha denna information för dig redan, men många gånger i round robin-format kommer du att bli träffad och missad. Människor blir genast mer uppmärksamma. På så sätt förblir de fokuserade och viktiga idéer kommer att lyftas fram. Dessa arrangeras ibland av handelskamrar eller till och med individer informellt på en Facebook-grupp eller en MeetUp hur man produkt speed dating. Hjälpte den här artikeln dig? Kom ihåg att du kan vara nervös inför din första speed dating-event, så det hjälper att ha en uppfattning om vad du letar efter innan du går in i processen, hur man produkt speed dating.





Liknande inlägg



Business Speed ​​Dating är ett bra sätt att snabbt få massor av heta framtidsutsikter. Om du letar efter ett sätt att få hur man produkt speed dating inför så många potentiella kunder som möjligt under en kort och kompakt tid kan du överväga en form av djupgående försäljningsprospektering känd som affärsspeed dating. Eller du kanske har hört talas om snabbdejting för företag men du kanske har frågor om snabbdejting för företag som:. Oavsett om du planerar att delta i ett speed-nätverksevent eller om du vill organisera ett, bör den här informationen hjälpa dig att veta vad affärsspeed dating är och vad du bör göra och vad du bör vara redo för.


Business speed dating är en metod för prospektering ansikte mot ansikte, ofta känd som snabba affärsmöten och snabbnätverk. Dess mål är att visa dig så många potentiella företagskunder och kunder som möjligt.


Och ja, metoden har fått sitt namn från speed dating folk använder för att hitta potentiella själsfränder. Det är mest troligt att idén för hur man produkt speed dating typ försäljningsevenemang kom faktiskt från speed dating, men jag vet också att dessa möten har varit populära i den internationella logistikbranschen bland utländska fraktagenter i decennier. jag borde veta. Mitt företag, Advanced International Logistics, är ledande inom denna bransch! Men det här sättet att driva ett företag tillsammans är definitivt inte hur man produkt speed dating till en bransch och har hittat sin väg från sitt ursprung i USA till att äga rum på affärsspeed dating-evenemang runt om i världen.


Jag har hört den här metoden att träffa potentiella affärspartners jämfört med att bemanna bås på utställningar men det är inte exakt samma sak.


Ja, på en mässmonter träffar du många människor hela dagen, om och om igen, men överlag är detta ad hoc medan hastighetsnätverk är planerat och extremt metodiskt till sin natur. Många variabler tas med i hastigheten hur man produkt speed dating format som går in i den slutliga organisationen av nätverksevenemangen för affärshastigheter. Normalt är du i korta möten med slumpmässiga deltagare en-mot-en sekventiellt. Det är inte onormalt att dessa möten är väldigt korta, mellan en till tio minuter, så du måste ha ditt histal redo.


Ibland är layouten så enkel som två rader av stolar vända mot varandra som varje sida rör sig i motsatt riktning när tiden är ute.


Övriga gånger kommer det att finnas ett helt rum upplagt med företagsbord som är numrerade. Stationsbaserat : Detta är när du träffar specifika förbokade deltagare baserat på förhandsuppdrag, hur man produkt speed dating.


I den här typen av möten är schemaläggningen mycket intrikat och möten kan äga rum i allmänhet från femton minuter upp till trettio minuter. Jag har sett dessa också med en timmes mellanrum men det är väldigt högt. Trettio minuter är ofta normen. Även om deltagarna byter bord varje gång slutet på ett evenemang kommer, kommer de ofta att ha permanent tilldelade stationer om det finns evenemangssponsorer inblandade.


Dessa evenemang är oftast i en balsal på ett hotell eller på annat sätt. Den normala fysiska layouten för denna typ av händelse är i vad jag kallar en modifierad klassrumsinställning. I evenemangsbranschen är ett klassrumsinrättat när du har bord för små företag dukade för en föreläsning med två bord på ena sidan av stolen vända mot ett podium. Det jag kallar den modifierade klassrumsinställningen innebär att borden är utspridda med mer golvyta än ett vanligt klassrum med två stolar på vardera sidan av mötesbordet så att de två parterna kan möta varandra med tillräckligt med utrymme för att presentera sitt marknadsföringsmaterial.


Ganska ofta finns dessa material på bärbara datorer eller surfplattor så borden är definitivt ett krav. Gruppbaserat : Det är när du kanske träffar en förvald grupp och äger normalt rum inom föreningsevenemang och företagskonferenser.


Dessa kan också äga rum på utställningar. På grund av att det finns fler personer inblandade tenderar tidsstrukturen för mötesschemaläggaren att vara i den längre änden av spektrumet. Fördela din tid så att du kan ta dig igenom mötet med tillräckligt med tid för att tala, den andra parten att tala och sedan för att få en snabb sammanfattning. Om jag till exempel var i ett affärshastighetsmötesformat på tjugo minuter skulle jag se till att jag hade tillräckligt intressant att säga om mig själv, mitt företag och våra produkter och tjänster för att vara i fem till sju minuter.


Detta skulle ge min motpart samma tid att presentera sig. Resten av vår tid bör spenderas i ett öppet samtal med fritt flöde.


Se till att du vet vad du kommer att säga till dina motsvarigheter i det här evenemanget och att du har gott om marknadsföringsmaterial du behöver till hands. Detta reflekterar dåligt på dig och ditt företag och uppnår ganska ofta precis motsatsen till vad du försöker göra med den här typen av nätverk.


Visst, vissa människor är det hur man produkt speed dating artig än andra men jag har bevittnat många gånger under åren där någon var försenad eller uteblev till någon av de schemalagda tiderna där mötesmotparten skulle vägra att någonsin överväga att ta itu med den sena eller frånvarande deltagaren någonsin igen.


Många människor är inte förlåtande om detta. För närvarande bor jag i Bangkok och jag reser också över hela världen och arrangerar dessa snabbnätverksmöten. Jag kan berätta att det finns en hel rad av dessa evenemang och arrangörer runt om i världen så svaret är inte så enkelt. Det finns lika många typer av evenemang som det finns arrangörer.


Normalt i min stad kommer ofta någon att organisera affärsspeed dating-evenemang för vinst och dessa görs normalt i ett round robin affärshastighetsnätverksformat. Dessa arrangeras ibland av handelskamrar eller till och med individer informellt på en Facebook-grupp eller en MeetUp-grupp. Andra arrangeras av föreningar och företagsnätverk, som de mitt eget företag organiserar.


Fler och fler dessa dagar kommer utställningar också att arrangera affärshastighetsnätverk för att gå tillsammans med deras mässor också eftersom så många besökare hur man produkt speed dating har kommit långväga ifrån. Självklart borde du! Jag påminner alltid folk om vad Benjamin Franklin sa:. för det första, hur man produkt speed dating, Jag skulle tydligt definiera mina mål för ditt företag.


Vad är ditt mål med att vara där? Vem skulle du verkligen vilja träffa? Vilka deltagare teoretiskt sett skulle kunna gynna dig mest? Skriv ner allt detta och gör en spelplan. Business Speed ​​Dating är ett effektivt sätt att möta många potentiella kunder på kort tid. För det andra, hur man produkt speed dating, Jag skulle ta reda på vem som kommer och vad jag kan lära mig om deltagarna och deras företag. De flesta bra evenemang kommer att ha denna information för dig redan, men många gånger i runda slängar hur man produkt speed dating format du kommer att missa.


Stationsbaserade och gruppbaserade möten kan ofta arrangeras i förväg, till och med långt i förväg, med deras egen programvara för affärsmöten.


Jag skulle sedan vänta till näst sista dagen med att fylla i eventuella tomma platser, hur man produkt speed dating. Varför skulle jag göra det? Inom logistikbranschen säger vi att den dyraste lastbilen är den som inte bär någon last. På ett affärsspeed dating möte är det värsta resultatet du kan få att ha massor av tomma slots.


Du måste göra uppföljningen. Det är här de flesta kommer att misslyckas, garanterat. Uppföljning är uppföljning. Möjligheten kommer att försvinna och dina ansträngningar kommer att vara förgäves. Jag berättar detta för alla medlemmar i mina affärsnätverk som vi hanterar och tyvärr är jag rädd att majoriteten ignorerar detta råd. Om du däremot inte är den som struntar i råden så har du en fördel av de flesta i rummet.


Hur drar startups nytta av snabba nätverk? Business speed dating kommer att ge dig ett antal prospekt snabbt och du kommer också genast att ha en bra uppfattning om vilka som är varma och vilka som är kalla så att du vet exakt vem du ska spendera din tid på. Du kommer att känna dem på förnamnsbasis och de kommer att känna dig på förnamnsbasis. Du bör få fruktbara och lönsamma affärer hur man produkt speed dating även personliga relationer på mycket kortare tid.


Ärligt talat, dessa kan vara var som helst där arrangören av affärsmöten skulle vilja hålla det, hur man produkt speed dating. Jag har funnit att hotellbalsalar är det bästa för de större mötena.


Det finns ett antal anledningar till detta:. Som jag nämnde tidigare hålls ofta dessa evenemang även i mässhallar i samband med mässor. Dessa tenderar att vara mycket bullrigare arenor men är fortfarande i professionella miljöer. För mindre, mer lokala, lokala snabbnätverksevenemang används alla typer av lokaler från klassrum till kyrkor, till YMCAs till lokala restauranger.


Om du planerar att organisera affärsspeed dating-evenemang som ett företag, skulle du göra det klokt i att undersöka specifik programvara, hur man produkt speed dating.


Många människor försöker klara sig på papperssystem av system som de uppfinner på Excel-kalkylblad. Om de kan göra det, mer makt till dem.


Det är dock min erfarenhet att du kommer att göra många grundläggande misstag och kommer att sluta se oprofessionellt ut i deltagarnas ögon. Om jag ska vara helt ärlig har mitt företag alltid varit tvungen att utveckla sin egen mjukvara. Vi gör detta för att specifikt möta våra egna kunders behov.


Dessutom, eftersom vi gör flera evenemang runt om i världen varje år så hur man produkt speed dating även om vårt affärsnätverksformat kan vara liknande, kan det samtidigt finnas andra ändringar i scheman. Som sagt, det finns ett antal mjukvaror där ute på marknaden för alla som kan vara intresserade av. Om du är en organisation, förening eller affärsnätverk skulle du inte bara leta efter en mötesschemaläggare utan också ett program som låter er medlemmar nätverka före, under och efter evenemangen som vår interna programvara gör.


Du kan tänka på följande:. Jag litar på att denna information ger dig en mycket bättre uppfattning om affärshastighetsdejting och hur man produkt speed dating fördelar för ditt företag. Om det finns något sätt som jag kan hjälpa dig på din väg så kan du nå mig direkt via emailLinkedInhur man produkt speed dating, Facebook eller Twitter. Jag kommer definitivt att följa upp. AInätverk nätverk b2b Hyperglot Thailand Bangkok Vietnam HoChiMinhCity Filippinerna Charlotte RedWolfGlobal LittleRock Arkansas NorthCarolina Cebu GDCabc pic.


Du kommenterar med din WordPress. com-konto. Du kommenterar med ditt Google-konto. Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Meddela mig om nya kommentarer via e-post, hur man produkt speed dating. Meddela mig om hur man produkt speed dating inlägg via e-post.


Hur mitt företag driver speed dating-evenemang.





100 gratis dejtingsajter i ukraina



Välj det evenemang som passar dig. Du kommer förmodligen att behöva registrera dig i förväg. Du kan anmäla dig på hemsidan till evenemanget eller via telefon.


Förbered vad du ska dela om dig själv. Det är viktigt att du gör det bästa av de få minuter du har inför dina matcher. Öva på vad du vill säga och hur du vill säga det. Du måste förbereda en introduktion och grundläggande biografisk information som du vill dela så att dina datum kan lära känna dig. Mitt namn är Mary. Jag är en 31-årig ensamstående mamma. Jag jobbar inom mikrobiologi och på min fritid älskar jag att vandra. Skapa en kort biografi som sammanfattar vad du känner är de egenskaper du vill kommunicera.


Se till att träna på att tala tydligt och att le ofta. Du kan öva dig i en spegel för att se hur du ser ut. Håll det lätt och positivt. Diskutera inte dina negativa känslor om ditt jobb eller din ansträngda relation med ditt ex. Förbered frågor att ställa dina datum. Ha en lista med frågor i ditt sinne som du kan ställa dina matchningar. Fundera på vad du är mest intresserad av att ta reda på när du bedömer en potentiell partner och formulera sedan en uppsättning frågor som är skräddarsydda för att få den informationen.


Du kanske väljer att ha ett sinne för humor eller att vara djup och undersökande, men den viktiga delen är att du förblir sann mot dig själv. Sammanställ en lista över egenskaper som du tycker är önskvärda.


Kom ihåg att du kan vara nervös inför din första speed dating-event, så det hjälper att ha en uppfattning om vad du letar efter innan du går in i processen.


Du bör också lista egenskaper som är deal-breakers. Ta dig tid att seriöst överväga vad du vill ha i ett romantiskt intresse så att du exakt kan kvalificera och diskvalificera potentiella matchningar, även när dina nerver kanske grumlar ditt tänkande.


Till exempel kanske du letar efter någon som brinner för sitt jobb, är äventyrlig och vill ha barn någon dag.


För deal-breakers, kanske du är ovillig att dejta en rökare eller bara dejta någon av en specifik religion. Klä dig fint. Var noga med att klä dig lämpligt för lokalen och att bära en outfit som talar för din stil och personlighet. Dina kläder ska vara rena och skrynkelfria. Bär något som får dig att känna dig trygg och attraktiv. När du mår bra kommer det att synas. Män kan bära en skjorta och slips och kvinnor kan bära en snygg blus. Detta hjälper dig att göra ett bra första intryck.


Del 2. Kom dit tidigt. Kom till platsen minst 30 minuter tidigare. Detta kommer att ge dig tid att registrera dig, träffa människor och bli klar innan speeddejtingen börjar. Logga in. När du anländer måste du logga in och får ett matchkort. Du kan också få en namnskylt. Det bör finnas en värd som kan leda dig genom registreringsprocessen.


Matchkortet är det du kommer att fylla i efter varje speeddate. Presentera dig själv för så många som möjligt i rummet. Beroende på händelsen kanske du inte får träffa alla. Det är en bra idé att komma igång i förväg och börja presentera dig själv så att du möter så många potentiella matcher som möjligt.


Använd all tillgänglig tid eftersom speed dating kommer att gå väldigt snabbt. Del 3. Le och få ögonkontakt. Detta kommer att visa förtroende. Även om du inte känner dig självsäker är det viktigt att anstränga dig för att verka självsäker för att göra ett bra första intryck.


Bryta isen. Ställ frågor för att lära känna din dejt. Efter att din dejt berättar lite om sig själva kan du ställa ytterligare frågor. Produktiviteten i ett möte beror också på hur bekväma människor är med varandra. Om de känner sig bekväma kommer de att vara mer öppna för att dela idéer och engagera sig i en riktig dialog. Isbrytare och andra snabba, energigivande gruppaktiviteter hjälper dig att skapa en positiv atmosfär.


Daniel Eppling introducerar modellen för Spiral Dynamics och hans tolkning av de olika aktieaktierna. Stående möten är i genomsnitt en tredjedel kortare och ger bättre resultat. Ett annat enkelt knep: Vänd om ordningen på dagordningen och börja med den sista punkten.


Människor blir genast mer uppmärksamma. Börja med en isbrytare. Detta fyller luften med energi och har stor inverkan på resten av mötet.


Hur är det med speed dating? Du känner säkert till konceptet, men du kanske undrar hur det fungerar i affärer. Speed ​​dating handlar om att utbyta idéer med så många olika människor som möjligt på kort tid. Kom förberedd med några frågor som fungerar som avgörande för dig på första dejten. Om du är någon som kämpar med att hantera direkt avslag kan speed dating fungera till din fördel.


Tänk på det. Vi vet att det verkligen suger när vi har väntat på att den andra personen ska ringa och telefonen bara aldrig ringer! Du får en nystart utan förutfattade meningar. Senast uppdaterad den 24 mars, att ha en man som är sexuellt attraherad till dig är en supersexig känsla. Det ökar ditt sexuella självförtroende, ökar din lust och får dig att känna dig mer eftertraktad, så klart, varför inte! Jag vet att det här är en frestande känsla och du kan knappt motstå men bita dina läppar...


Senast uppdaterad den 22 mars, Vi vill alla ha en partner som håller våra händer medan vi går livets långa ödsliga väg. Men kryper ensamhet i ditt sinne även när du är i hans famn? Du verkligen…. Senast uppdaterad den 13 april, Du har varit tillsammans med en man ett tag och har gjort nästan allt som ett par gör. Ni har varit på resor tillsammans. Du har träffat hans mamma och alla hans vänner känner dig.


Ni har sovit flera gånger tillsammans och har till och med romantiskt som en älskling... Senast uppdaterad den 17 mars, Vi vet alla hur det känns när vi känner oss attraherade av någon. Senast uppdaterad den 21 mars, Vi har alla varit där någon gång i vårt liv - ensamma, övergivna och deprimerade. Men om du vet hur du kan förvandla en tråkig fredagskväll till en fantastisk...


Hoppa till innehållet. Senast uppdaterad den 30 mars, Dating är en av de mest spännande och hjälpsamma upplevelserna som leder till ett övergripande moget tankesätt. Innehåll Vad är Speed ​​Dating? Hur fungerar Speed ​​Dating? Varför du bör ge Speed ​​Dating ett försök 1.


Inget tryck 2. Spara tid och pengar 3. Inga pinsamma ögonblick Hur man börjar med Speed ​​Dating?

No comments:

Post a Comment

Gratis trangender australske datingsider

Gratis trangender australske datingsider Jeg nyder stille aftener på sofaen og ser netflix. Nyeste lysbilledshow. den ene kan køres, skal ba...